Millaisia me olemme ihmisinä? Mitä me haluamme elämältä? Onko meidän tarkoitus olla täällä? Kuka on luojamme? Kuka on kaikkein ylin aukroriteetin lähde? Ihmisinä pohdimme usein elämämme aikana monia asioita, joihin on vaikea saada suoraa vastausta. Mehän olemme kuitenkin ajattelevaisia otuksia ja luotu kanssakäymiseen ja ajatteluun. Me ajattelemme, pohdimme, jäsentelemme tietoa, tuotamme ja toimimme omien eettisten ja moraalisten käsitystemme mukaan. Annamme ja myös otamme. Monet asiat tuntuvat meistä hetkellisesti tärkeiltä, mutta mihin meidän täytyy pääsääntöisesti kiinnittää huomiotamme ja antaa täysi keskittyminen. Tässä ovat minulle tärkeät kysymykset ja lyhyen elämäni aikaa tuotetut pohdinnat.

Mietin itse näitä asioita jo ennen murkkuikääni ja tässä sitä nyt ollaan kirjoittelemassa samoista asioista.
Haluan itse kirjoittamalla arvioida omia näkemyksiä ja harrastaa sillä itsetutkiskelua.
Ajattelen paljon, ehkä vähän liikaakin joidenkin mielestä. Omasta mielestäni tämä on tietynlaista terapiaa ja henkisen kasvun aikaa. Tapa irrotella ja keskittyä pelkästään ajatuksien vuodattamiseen.
Ensisijaisesti tarkoituksenani on puhua uskonnosta. Omasta uskostani, ja ulkomaalaisena muslimityttönä "villissä lännessä", eli länsimaalaisessa yhteiskunnassa.