Ei sovi heikkohermoisille!

Minne ikinä katsotkin ihmiset viljelevät huonoa käytöstä. Kirosanojen suurkulutuksesta on tullut tämän päivän megatrendi. Jopa pienet lapset oppivat kiroilemaan hyvin aikaisessa vaiheessa. Vanhemmiltahan se sujuu kuin rasvattu. Harjoitus tekee myös tässäkin urheilulajissa mestarin.

Itse en todellakaan siedä sellaisia ihmisiä, jotka pystyvät loukkaamaan toista ilman sen suurempia tunnontuskia. No big deal! Voisin vetää kaikenmaailman psykoanalyysejä kyseisten ihmisen mielentilasta, mutta en sitä kuitenkaan tee.

Konfliktitilanteita syntyy, sitä ei voi välttää. Aina voi muistaa, että ratkaisuja syntyy puhumalla asioista asiallisesti. Jos koko keskustelu menee huutamiseksi, se synnyttää vain pahaa mieltä. Varsinkin kun on ”ystävä” kyseessä. Sana ystävällisyys muodostuu sanasta ystävä. Jos ystävä ei ole ystävällinen niin mitä se henkilö sitten on? Vihollinen?

Tässä teille laji, jota kannattaa harjoittaa. Se on ITSENSÄ HILLITSEMISTÄ! Mitä me olisimmekaan, jos emme pystyisi hillitsemään mielihalujamme. Mitä varten meille on annettu aivot? Voisimme yhtä hyvin alentua muiden eläinten tasolle.

Kärsivällisyys on hyve….kärsivällisyys on hyve!

Rauhaa ja rakkautta kaikille